Tres detinguts i altercats per dissoldre una festa il·legal en un club de rugby

La junta directiva lamenta els fets i prendrà les "mesures necessàries" per preservar la bona imatge de l'entitat

Una festa il·legal al local del Rugby Club Cornellà ha acabat aquesta matinada amb un altercat amb la policia i tres detinguts per resistència a l’autoritat. Els fets han passat cap a les 05.15 hores quan agents de la Guàrdia Urbana de Cornellà de Llobregat han sol·licitat ajuda als Mossos per dissoldre la festa a l’interior del local, que havia generat la queixa de diversos veïns. Alguns dels joves s’han mostrat contraris a abandonar la trobada i s’han enfrontat als policies. Tres d’ells han quedat arrestats i quatre més han estat denunciats per no dur mascareta i saltar-se el toc de queda. La junta directiva del club ha lamentat els fets i ha anunciat que prendrà “les mesures necessàries” per preservar la bona imatge de l’entitat.

Un sopar de set joves al local del Rugby Club Cornellà

Segons informa en un comunicat el Rugby Club Cornellà, la festa es tractava d’un sopar d’un petit grup de joves al local del club i “en cap moment, una festa massiva”. “En consta la presència de set joves, quatre d’ells jugadors del club”, han precisat des de l’entitat, que corrobora que la trobada es va allargar “innecessàriament i inexplicablement” en situació de pandèmia fins a les quatre de la matinada d’aquest dissabte 23 de gener. “Evidentment, això va provocar les queixes dels veïns i justifica l’actuació policial”, han reconegut des del Rugby Club Cornellà. Amb l’arribada de la Policia Local de Cornellà, i poc després dels Mossos d’Esquadra, es van produir un seguit de “discussions i altercats” que van portar a la detenció temporal de tres dels joves.

“El Club lamenta profundament les molèsties generades a veïns i cossos policials, i les alteracions de l’ordre públic produïdes”, han insistit des del Rugby Club Cornellà. “Tot i que no era una festa il·legal massiva al local social, s’està analitzant amb detall l’incident i es prendran totes les mesures que correspongui per preservar la bona imatge del Club i evitar que es tornin a repetir incidents similars”, han conclòs des del Rugby Club Cornellà.

Comentaris

    Marià Fernández 23/01/2021 5:17 pm
    I els directius del club que diuen?. Silenci com sempre? Foteu cagar.
    Gerard 23/01/2021 2:36 pm
    La musica a tot volum s’escoltava per tot Cornellà durant tota la nit! I fins les 5 de la matinada no va anar la policia?? Increible!!

Nou comentari