Torrat com un all, fa marxa enrere enmig de la carretera i deixa dos ferits

El conductor estava en recerca i captura

Alcohol i la pressa, mala combinació. Els Mossos i la policia local de Sant Joan de Vilatorrada es van haver d’esmerçar el passat sis d’abril per un accident que no responia a cap lògica. Segons l’atestat, al que ha tingut accés El Món, un home que acompanyava un intern de Lledoners per reingressar a la presó després d’un permís i molt just de temps, es va equivocar de carril, es va aturar i va fer un canvi de sentit marxa enrere enmig de la C55. En concret, al quilòmetre 35,2, a l’alçada de Sant Joan, un tram força concorregut tant feiners com festius.

La maniobra, absolutament prohibida, va obligar al vehicle que circulava endreçat pel seu carril a fer una maniobra evasiva i va poder evitar el xoc frontal però no la topada lateral. En arribar la policia va constatar que els dos conductors i únics ocupants dels vehicles implicats es trobaven ferits lleus, amb dues clavícules trencades.

La patrulla van fer les proves d’alcoholèmia al conductor que va provocar l’accident. De fet, segons els agents actuants quan van parlar amb ell “l’alè els cremava les pestanyes”. Els dubtes es van esbair ràpidament, perquè va donar una taxa de d’1,11 mg/l, prop de cinc vegades superior a la permesa que està situada en 0,25 mg/l.

Per altra banda, el conductor de 47 anys i veí de Sant Adrià de Besòs, també li constava una ordre de detenció vigent. Per tot això, se’l va detenir per un delicte de conducció sota els efectes de l’alcohol, lesions lleus per imprudència i per l’odre de detenció.El detingut va passar ahir a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.

Nou comentari