El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sis detinguts per “l’homicidi de la mà” de Sant Jaume d’Enveja
  • CA

Sis detinguts per homicidi. Aquest és el balanç de la investigació dels Mossos després de trobar una mà humana en un control policial a Tarragona. Segons ha informat la policia entre els dies 26 i 27 d’agost van detenir a la ciutat de Tarragona dos homes i una dona de 44, 57 i 54 anys respectivament i de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d’un delicte d’homicidi. Així mateix entre ahir i avui s’han detingut a Sant Carles de la Ràpita (Montsià) i Tarragona, dues dones de 46 i 36 anys i un home de 20 anys, tots ells de nacionalitat espanyola, per la mateixa causa.

La investigacio es va encetar quan la nit del passat 26 d’agost, en un control de la Guàrdia Urbana de Tarragona al carrer Jaume Primer van localitzar a l’interior d’un vehicle aturat la mà seccionada d’un home. En aquell moment, els agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona va fer el primer detingut. Seguidament, els investigadors van lligar indicis i van efectuar una segona detenció aquella mateixa nit. Però la investigació continuava oberta.

Arran de les investigacions es va poder determinar que aquesta mà corresponia al cos sense vida d’un home que es va localitzar el passat 28 d’agost, amb signes de violència, a l’interior del canal de la dreta de l’Ebre, a Sant Jaume d’Enveja (Montsià). Les perquisicions posteriors van permetre confirmar la implicació de tots els detinguts amb aquest fet. Els tres primers detinguts han ingressat a presó després de passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona, mentre que les tres persones detingudes ahir i avui mateix, dues dones i un home, passaran a disposició judicial properament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa