Roben una escopeta de dins un cotxe a Mollet

Els Mossos poden detenir els lladregots i recuperar el botí

Deixar armes dins el cotxe aparcat prop d’un camp de tir. Aquest era el botí que buscaven els dos detinguts pels Mossos el passat 14 d’octubre a Mollet del Vallès. la policia va iniciar les perquisicions després de rebre una denúncia el 12 d’octubre per un robatori amb força a l’interior d’un vehicle en què van sostreure una escopeta i munició. El vehicle es trobava a l’aparcament d’un camp habilitat pel tir a Mollet del Vallès.

Curiosament, dos homes van ser sorpresos intentant forçar un altre vehicle en la mateix a zona. Un testimoni va trucar al 112. En arribar els mossos els va explicar que el dia anterior va veure els mateixos homes robant dins d’un cotxe estacionat i que manllevaven una escopeta i la munició.

Finalment, aquell dia els Mossos de Mollet del Vallès van detenir un home de 34 anys veí de Mollet del Vallès i un home de 49 anys i veí de Montcada i Reixac com a presumptes autors de dos robatoris amb força interior de vehicle, un en grau de temptativa i per tinença d’armes i explosius a Mollet del Vallès.

Els agents també van fer una entrada i escorcoll en el pis del primer detingut on van localitzar la roba que duia el dia del robatori. A banda, van acompanyar el segon detingut al seu domicili de Montcada i Reixac i l’home va lliurar als agents l’arma amb la munició que havien sostret del cotxe.  Aquests objectes van ser retornats al seu propietari. A un dels detinguts li constava una ordre de detenció prèvia del Jutjat de Granollers. Els dos detinguts han passat a disposició judicial al Jutjat de Mollet del Vallès i ha decretat llibertat amb càrrecs.

 

Nou comentari