Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Saqueig matiner en el mercat de la Barceloneta
  • CA

Era diumenge de pàsqua i faltava un minut perquè toquessin les vuit del matí. En aquell moment, va entrar l’avís a la policia que s’estava produïnt un robatori al Mercat de la Barceloneta. Els pispes hi haurien entrar ben d’hora, s’haurien dirigit a diversos establiments de l’edifici municipal i haurien robat pernils, entre altres elements, segons fonts veïnals al cas del succés. La versió oficial de l’Ajuntament apunta que gràcies a una trucada ciutadana al número 112 van rebre l’avís de robatori, que s’hi va personar una patrulla de la Guàrdia Urbana i que hi van intervenir. En aquest sentit, si bé inicialment fonts municipals no tenien constància de cap detenció, una actualització de la informació ha aclarit que sí que s’ha detingut un dels presumptes autors i se n’investiga un altre pel mateix motiu.

El saqueig a 18 parades del mercat l’havien dut a terme amb tenalles i tornavisos per accedir a les caixes registradores, assegura la policia barcelonina en un breu comunicat.

Les fonts oficials dels Mossos d’Esquadra, per la seva banda, asseguren que el cas el porta la Guàrdia Urbana, ja que quan els agents de la policia catalana van trobar-se els urbans fent les diligències pertinents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa