Rebenten amb explosius un caixer a Sant Antoni de Calonge

La deflagració ha provocat danys i els Mossos d'Esquadra han obert una investigació

Uns lladres han rebentat amb un explosiu el caixer d’una entitat bancària de Sant Antoni de Calonge (Baix Empordà). Els Mossos d’Esquadra, a través del telèfon d’emergències 112, han rebut l’avís cap a dos quarts de quatre de la matinada. Fins al lloc, s’hi han desplaçat especialistes en desactivació d’artefactes Tedax-NRBQ dels Mossos d’Esquadra, policia judicial i efectius de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC). La deflagració ha provocat nombrosos danys a la part frontal del caixer i a elements metàl·lics de la façana. Segons fonts properes al cas, els lladres no han aconseguit accedir al caixetí amb els diners i han marxat amb les mans buides.

El telèfon d’emergències 112 ha rebut l’avís cap a dos quarts de quatre de la matinada. Un testimoni alertava que havia vist dos lladres manipulant el caixer automàtic del banc de Sabadell situat a l’avinguda Catalunya de Sant Antoni de Calonge i, poca estona després, havia sentit una explosió.

Fins al lloc s’hi han traslladat els Tedax dels Mossos d’Esquadra, policia judicial i efectius de l’AIC, que s’encarreguen de la investigació. Els dos lladres han fugit després de rebentar el caixer. Segons fonts del cas, tot i l’explosió no han aconseguit accedir al caixetí amb els diners.

Nou comentari