Reben una pallissa per ser gais i parlar català

Els fets han tingut lloc a Palma de Mallorca i han estat denunciats per una parella

Un jove de Palma de Mallorca ha denunciat a través de les xarxes socials que va ser víctima divendres d’una agressió homòfoba i catalanofòbica. Segons ha explicat a Facebook una noia i dos nois el van seguir a ell i a la seva parella després d’acomiadar-se d’un amiga. En breu van començar a increpar-los per parlar en català i després pel fet de ser homosexuals. Un dels nois els va reclamar el mòbil i en no reaccionar va començar a escridassar-los al crit de “maricones” fins que va començar a apallissar-los. Quan els tenien a terra els van prendre una motxilla.

 

El noi víctima de l’agressió ha assegurat que “les ferides físiques es curen amb punts” però que “el que sembla que no es cura són les ganes de violència, la discriminació tant per condició sexual com per llengua”. “Seguirem lluitant amb més força que mai contra la discriminació”, afegeix el jove.

 Comentaris
Mallorquí
En català es diu PALMA, mai Palma de Mallorca. Esmeneu-ho si us plau, que fa mal als ulls!
Palmeru !!
Això és el que et crida l’atenció de la notícia ? Per cert no diu Mallorca, diu MARLLOCA !! Ja que t’hi fixes tant , fes-ho bé, mallorquinet de Mallorca
Andreuenc_Dani
El món es ple de fills de puta.
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU
Aixo va pasar perquè eran de Palma de Mallorca aixo aqui a Barcelona no pasa , si no que li diguin a ICETA I SANTI VILA a els no els donen cap Pallissa mai ningu i tambe son HOMOSEXUALS I CATALANS Clar quels porten Guarda Espaldes i tampoc son ben Catalans PARLAR EN CATALÀ No te fa SER UN BON CATALÀ Els no u son pas els SON HOMOSEXUALS I ESPANYOLS Que saben PARLAR EN CATALÀ Ques Molt diferent .AIXO A Catalunya tambe pasa el ODI ALS HOMOSEXUALS Parlin la la llengua que parlin tambe pasa
Un atracament amb violència
El que diu el xaval: "2 nois i una noia ens venia darrera mirant gelosament la motxilla del meu al·lot i cercant qualsevol excusa per robar" i "una vegada ja ens tenien al terra agafaren la motxilla de la meva parella i van començar a correr". L'homofòbia i la catalanofòbia eren només "qualsevol excusa per robar". Res més.
david
Per deixar de ser víctimes hem d'apendre a tornar-nos-hi. Anar armats i defensar-nos. Es poden portar armes a sobre que no cridin l'atenció per a l'autodefensa. Ni policies ni jutges serveixen de res en aquests casos donat que tenen la mateixa ideologia que els agressors que surten a la notícia.
Piti
A si son los democratas españoles , que en la escuela les han enseñado el respetuo a las personas ,
JM
Aquest super machos espanyols, en public fant acudits de Maricones com diuent ells, pero en privat una gran malloria els s'hi agrada i es possent com boixos llepant una bona polla.
Si JM
La gran malloria de super machos espanyols a qui els s'hi agrada i es possent com boixos llepant una bona polla son tots catalanets. Sens dubte.

envia el comentari