Quatre jutjats obliguen a confinar Mossos sensibles al COVID 19

Quatre Jutjats, de partits judicials diferents, han donat a la raóal sindicat de Mossos, SAP-FEPOL, i ha acordat  el confinament preventiu d’efectius del cos que amb patologies diverses són especialment sensibles al COVID19.

Concretament són els Jutjats Contenciosos Administratius números 9 i 15 de Barcelona i els Jutjat Contenciosos Administratius números 1 i 2 de Tarragona. Tots quatre han acordat l’aplicació de les mesures cautelars sol·licitades pel sindicat, dispensant a les persones que hem defensat de l’obligació d’anar al seu lloc de treball.

 

Els jutges consideren que Mossos afectats amb diabetis crònicaasma i sarcoïdosis (malaltia sistèmica), que cal  prevenir i no sobreexposar-los. En base aquestes resolucions, i amb la darrera versió del Pla d’Actuació de la Prefectura contra el coronavirus, SAP FEPOL torna a reclamar que es confini als policies amb especial sensibilitat de contagi.

 

En aquest sentit, consideren que “mantenir a les comissaries o fins i tot fent funcions operatives, a persones especialment sensibles (per a les quals ni es pot garantir la distància de seguretat, ni se les pot subministrar el material suficient que garanteixi la seva màxima protecció) és exposar-les a un risc del tot innecessari”.

 

Nou comentari