Demanen tres anys per a un avi de 94 anys per tocaments a una nena

La Fiscalia sosté que va tocar la nena "amb ànim libidinós" tot i que sabia l'edat que tenia la menor

Tres anys és el temps de presó que demana la Fiscalia per a un avi de 94 anys acusat de fer tocaments a una nena. L’avi, veí de la Torre de Capdella, al Pallars Jussà, va tocar la nena “amb ànim libidinós” tot i que sabia l’edat que tenia. Els fets van produir-se el juny del 2018 en aquest poble del Pallars, quan l’acusat va fer diversos tocaments a la nena, de només 8 anys.

Segons el ministeri fiscal, amb actitud sexual la va agafar dels braços i les mans, li va fer petons a la galta i la va agafar per la cintura. Seguidament la va abraçar i immediatament després li va tocar la part de dalt de les dues cuixes d’una manera “libidinosa”.

La Fiscalia l’acusa ara, tres anys després dels fets i quan l’home ja en té 94, d’un delicte d’abusos sexuals. Per això, demana que no pugui comunicar-se ni apropar-se a la víctima durant més de deu anys. Tampoc podrà apropar-se a cap centre escolar per evitar que repeteixi l’abús amb altres menors ara que la seva malaltia cognitiva ha empitjorat amb el temps.

El ministeri fiscal li demana només tres anys de presó perquè pateix una malaltia que provoca un deteriorament cognitiu moderat-greu. Tot i així, la Fiscalia sosté que això no li anul·lava del tot les seves facultats volitives quan va abusar de la nena, per la qual cosa li demana una pena de presó malgrat la seva avançada edat. El judici d’aquest home, acusat d’abusar sexualment d’una nena de només vuit anys ara en fa tres, està previst per al pròxim 7 d’octubre a l’Audiència de Lleida.

Comentaris

    un talp 02/10/2021 6:59 pm
    Que li cardin un tret al cap. Amb 94 anys ja no deixarà de ser el fill de pu*a que és, i serà millor per la resta de mortals no haver de patir-lo.
      Tros d'ase 03/10/2021 9:03 am
      Si te'l carden a tu el món millorarà molt.

Nou comentari