El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
A presó per traficar 60 quilos de marihuana valorats en 330.000 euros
  • CA

Un jutge ha enviat a presó quatre homes, veïns de Martorell (Baix Llobregat) i Barcelona i amb edats compreses entre els 27 i 44 anys, a qui els Mossos d’Esquadra van detenir per traficar 60 quilos de marihuana, valorats en 330.000 euros. Els van arrestar dimecres 2 de desembre a Martorell, quan una patrulla de paisà va observar el conductor d’una furgoneta circulant lentament en un pàrquing públic durant molta estona. Quan va aparcar, va arribar una altra furgoneta conduïda per un home a qui els investigadors van reconèixer per tenir antecedents en tràfic de drogues. Quan es van trobar els dos vehicles, van conduir fins una tercera furgoneta dins el mateix aparcament i es van situar a molt poca distància per començar a traslladar paquets.

Un dels dos homes que esperaven en la tercera furgoneta també va ser reconegut pels investigadors com un altre veí de Martorell amb antecedents per tràfic de drogues. Els Mossos van veure com els quatre homes reunits al pàrquing obrien les portes laterals dels vehicles i introduïen tres paquets de petit format entre els vehicles estacionats, mentre també van observar un suposat pagament per la mercaderia intercanviada, sempre amb actitud.

Davant els indicis d’un possible tràfic de drogues, els agents van identificar-se com a policies i els van identificar i escorcollar. Van intervenir 3.500 euros en efectiu i, quan van escorcollar la furgoneta que conduïa el primer home, van trobar nombroses planxes de fusta. En una observació exterior no es podia observar que, si es movien les tres primeres làmines, es deixava lliure l’accés a un compartiment ocult dins un palet on hi havia amagada la droga.

Els investigadors van detenir els quatre homes com a presumptes autors d un delicte contra la salut pública en la vessant del tràfic de substàncies estupefaents. Els quatre detinguts van passar a disposició judicial i el Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Martorell va decretar el seu ingrés a presó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa