Presó per a dos joves per dos robatoris violents comesos a dins de trens

Els presumptes lladres van cometre els cop en menys d'una hora en dos combois diferents

El jutge ha decretat presó provisional per a dos joves de 18 i 19 anys de nacionalitat marroquina per dos robatoris violents comesos a dins de dos trens que anaven a Mataró, segons han informat els Mossos d’Esquadra. La detenció dels dos individus, que segons la policia tenen diversos antecedents per fets similars, va tenir lloc el dia 10 d’abril. El mateix dia, cap a les deu de la nit, hi va haver un robatori amb violència a dins d’un tren. Segons la víctima, quan el comboi es trobava parat a l’estació de Premià de Mar, un jove se li va apropar i li va robar el mòbil que duia a la mà. Tot seguit, el lladre va aconseguir sortir del tren junt amb un altre jove, just quan les portes es tancaven.Immediatament, es va muntar un dispositiu de recerca que va permetre localitzar dos nois, que coincidien amb la descripció dels sospitosos, quan sortien d’un dels passos subterranis propers a l’estació.

En veure’s sorpresos pels agents els dos sospitosos van llençar sota una reixa un telèfon mòbil i una cartera, segons informen els Mossos. A més, a un dels joves se li va intervenir una navalla.

Tot seguit, els agents de la policia catalana van comprovar que el telèfon mòbil era el que acabava de ser sostret. La cartera, afegeix el cos de seguretat, també havia estat sostret en un altre robatori violent comès pocs minuts abans a l’interior d’un altre tren.

En aquest cas, la víctima seia a l’últim vagó, que anava direcció Mataró, quan dos joves el van amenaçar amb una navalla i li van sostreure la cartera i altres objectes. Tot seguit, en el moment en què el tren va parar a l’estació d’aquesta localitat els lladres van fugir corrents.

Nou comentari