La policia atura una festa il·legal en un supermercat a L’Hospitalet

Les autoritats han denunciat en aquesta ciutat fins a 25 persones que participaven en festes incomplint les mesures anti-covid

La Guàrdia Urbana de l’Hospitalet de Llobregat ha denunciat 25 persones que participaven a dues festes on s’incomplien les mesures anti-covid. En el primer cas, la matinada de dilluns la policia va intervenir en un supermercat del carrer de Barcelona on s’estava celebrant un aniversari: hi havia 17 persones sense mascareta ni distància de seguretat, les quals van ser denunciades. La segona festa interrompuda ha estat aquest dimarts a primera hora. La Guàrdia Urbana ha intervingut en un domicili particular del carrer de Martí i Blasi, on encara continuava una celebració que hauria començat durant la nit. Els agents han denunciat les vuit persones que hi participaven, cinc de les quals no eren convivents.

Entremig aquests dos casos, ahir dilluns a la tarda la Guàrdia Urbana va intervenir en un bar de l’avinguda de Severo Ochoa, que tenia 31 clients a l’interior. Els agents van aixecar acta per excés d’aforament, no garantir la ventilació, no mantenir la distància de seguretat entre taules i tenir grups de més de quatre clients sense mascareta a cada taula.

Nou comentari