El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un pet causa una baralla multitudinària a l’spa de Caldea
  • CA

Un grup de turistes va barallar-se ferotgement als vestidors del balneari Caldea, a Andorra, la mitjanit d’aquest dilluns. El surrealista motiu: un pet. La ventositat va iniciar una batussa entre dues famílies senceres, que van acabar enfrontant-se, fins i tot, amb els agents de policia. Les dues famílies es van enfrontar amb cops de puny i puntades de peu i la policia va acabar arrestant tres persones. Dues d’elles, per enfrontar-se a cops de peu amb la policia, i la tercera per insultar els agents quan intentaven separar els dos grups.

Sembla que la batussa va començar quan un dels membres d’una de les famílies implicades es va apropar a un desconegut al vestidor i es va tirar un pet al seu costat. L'”agredit” es va enfrontar a l’home que s’havia tirat una ventositat i el va insultar, el que va acabar amb una batussa multitudinària. Cada vegada es va anar afegint més gent, i finalment els agents de seguretat del balneari van haver d’acabar trucant a la policia andorrana.

En la primera fase de l’enfrontament van participar sis persones, segons els càlculs de la policia. A la segona, un cop iniciada la violència física, s’hi van afegir tots els membres de les famílies. L’home que havia començat el conflicte amb una ventositat va patir una inflamació a la cara per un cop de puny que va rebre, i un altre implicat va patir un profund tall a la mà.

Quan els policies van arribar l’altercat no va acabar, sinó que encara es van esverar més. La detinguda, una de les presents, va encarar-se als agents insultant-los greument fins que la van arrestar per faltar al respecte als agents. Els dos altres detinguts van ser detinguts per delictes contra la integritat física de l’home que s’havia tirat un pet al vestidor

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Toni a octubre 14, 2021 | 20:07
    Toni octubre 14, 2021 | 20:07
    No conec cap català que s'hagi "tirat un pet" mai . Ara bé, en conec molts que s'han "fet un pet" i a vegades, fins i tot, una llufa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa