Operatiu contra cases de barrets obertes i amb treballadors sense mascareta a Tarragona

CNP, Mossos i Urbana de Tarragona i Reus controlen les mesures anticovid

Gran operatiu policial al camp de Tarragona. L’objectiu, controlar les mesures anticovid de quatre cases de barrets de la demarcació. Segons han informat els cossos policials, arran del dispositiu d’aquest cap de setmana s’han identificat 54 persones, entre meretrius, treballadors i clients no només per l’incompliment de les mesures sanitàries sinó i, sobretot, per la lluita contra l’explotació sexual.

 

Entre els 54 identificats, hi ha 42 dones, sis treballadors i sis clients. Entre aquests tres dones colombianes i un home brasiler, en situació irregular. En total, la policia ha interposat 27 denúncies, 4 per l’obertura dels locals al públic amb una sanció que podria enfilar-se fins a 60.000 euros, 21 denúncies per no portar mascareta i dues per tinença de drogues.

L’operatiu policial es va portar a terme en dos dies diferents, durant les nits de el dia 2020.10.22 i de el dia 2020.11.05. Tot i l’aparent cessament de activitat dels quatre locals com llums apagats, porta principal tancada, sense servei de barra o sense publicitat en xarxes socials estaven rebent clients per oferir-los serveis sexuals quan haurien de romandre tancats a l’estar expressament suspesa la seva obertura a públic.

 

Comentaris

    Ingenu 18/11/2020 4:47 pm
    No duien mascareta però duien barret ?

Nou comentari