El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Troben sa i estalvi el nen desaparegut a la Segarra
  • CA

Els Bombers de la Generalitat han informat aquest dimarts que han aconseguit trobar sa i estalvi el nen de vuit anys desaparegut aquest dilluns al bosc de Llanera (pertanyent al municipi de Torà, a la Segarra). El nen va desaparèixer aquest dilluns al migdia. De fet, els Bombers van rebre l’avís sobre la seva desaparició poc després de dos quarts de quatre de la tarda d’ahir. Va ser llavors quan es va organitzar un dispositiu de recerca fet amb agents dels cossos de Bombers, Mossos d’Esquadra, Agents Rurals, ADF i voluntaris. Un element que ha dificultat la troballa del menor és que la zona és boscosa i densa.El menor d’edat es trobava de colònies amb la seva família a la Casa Auró Natura, i va ser llavors quan va ser vist per últim cop. Una de les coses sobre les quals es va informar per trobar-lo era que el nen pateix una discapacitat i que li agrada molt jugar a amagar-se. Per aquest mateix motiu, la recerca que s’ha reemprès aquest dimarts s’ha fet extensiva i també intensiva, per llocs amagats.

Els Bombers han anunciat aquest matí de dimarts que s’incrementava el dispositiu de recerca d’aquest nen de vuit anys que va desaparèixer a Llanera. Durant la nit de dilluns a dimarts s’ha estat buscant el menor pels camins propers al bosc on es va perdre. La cerca es va fer amb l’ajuda de gossos i de càmeres tèrmiques, però no hi ha hagut èxit i encara no s’ha pogut trobar l’infant.

Segons han informat els Bombers en les darreres hores, en la recerca d’aquest nen hi han treballat deu dotacions dels Bombers de la Generalitat i dels Mossos d’Esquadra. Ahir es van sumar uns quants voluntaris per ajudar en la recerca durant la nit, i els Bombers van arribar a informar que ja no calia que hi anés més gent a ajudar, perquè ja eren suficients. I de fet, aquesta nit la recerca s’ha fet sense voluntaris, que ja poden tornar aquest matí amb la llum del dia. Els Bombers també és han començat a fer servit una altra vegada els mitjans aeris amb la sortida del sol.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gunçal, a veure si vigiles la canalla! a octubre 12, 2021 | 13:35
    Gunçal, a veure si vigiles la canalla! octubre 12, 2021 | 13:35
    Pobret, a sortit al seu pare..

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa