El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
S’incrementa el dispositiu per trobar el nen de Llanera
  • CA

Els Bombers han informat aquest dimarts al matí que el dispositiu de recerca del nen de 8 anys que es va perdre aquest dilluns a Llanera (pertanyent al municipi de Torà, a la Segarra), s’incrementarà durant el dia d’avui. Durant la nit de dilluns a dimarts s’ha estat buscant el menor pels camins propers al bosc on es va perdre. La cerca es va fer amb l’ajuda de gossos i de càmeres tèrmiques, però no hi ha hagut èxit i encara no s’ha pogut trobar l’infant.

Segons ha informat el cos a través del seu compte de Twitter, en la recerca del nen hi han treballat deu dotacions dels Bombers de la Generalitat i dels Mossos d’Esquadra. Ahir es van sumar uns quants voluntaris per ajudar en la recerca durant la nit, i els Bombers van arribar a informar que ja no calia que hi anés més gent a ajudar, perquè ja eren suficients. I de fet, aquesta nit la recerca s’ha fet sense voluntaris, que ja poden tornar aquest matí amb la llum del dia. La previsió dels Bombers també és poder fer servir els mitjans aeris amb la sortida del sol.

Segons informen a les xarxes socials, la recerca serà intensiva, per llocs amagats, i també extensiva. Aquest nen pateix una discapacitat, i li agrada molt jugar a amagar-se. L’infant estava de colònies amb la seva família a la Casa Auró Natura quan va ser vist per darrera vegada. Els Bombers van rebre l’avís sobre la seva desaparició poc després de dos quarts de quatre de la tarda d’aquest dilluns. Va ser llavors quan es va organitzar un dispositiu de recerca fet amb agents dels cossos de Bombers, Mossos d’Esquadra, Agents Rurals, ADF i voluntaris. Un element que dificulta la troballa del menor és que la zona és boscosa i densa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa