El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor un motorista a l’AP-7 en un xoc contra un cotxe
  • CA

Un motorista ha mort aquest dijous després d’haver xocat contra un cotxe a l’AP-7, a l’alçada d’Aiguaviva (Gironès). No se sap exactament com s’ha produït l’accident, i és per això que s’estan investigant les causes. L’incident s’ha produït cap a les cinc de la matinada, i se sap que els dos vehicles han topat cap al quilòmetre 66 de l’autopista. A conseqüència de l’impacte, el motorista ha perdut la vida.

Fins al lloc dels fets s’hi ha traslladat dues dotacions dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques. Els professionals del servei mèdic no han pogut salvar-li la vida. La Policia Local de Salt també s’ha dirigit fins al lloc on s’ha produït l’accident per donar-hi suport. Aquest accident ha acabat generant restriccions de trànsit en sentit Barcelona. Aquest any ja són 121 les persones que han mort en accident de trànsit en via interurbana a Catalunya.

La mort d’aquest motorista arriba tres dies després que el conductor d’un cotxe morís en una sortida de via a la C-59 a Sant Feliu de Codines (Vallès Oriental). Els Mossos d’Esquadra van rebre un avís cap a les 23:30 de diumenge. El cas és que el cotxe va acabar sortint de la via i, a causa d’aquest accident, el conductor i únic ocupant del vehicle va acabar morint. Es tractava d’un jove de 21 anys i veí de Sabadell. Arran de la incidència, es van activar dues patrulles dels Mossos, tres dotacions dels Bombers i tres ambulàncies i el servei de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Unes hores abans havia mort també un conductor d’un cotxe per un motiu similar: va sortir de la C-63 a Brunyola (Selva) i va impactar contra un mur. L’avís del sinistre es va rebre cap a les 3:10 de la matinada al quilòmetre 33,5 d’aquesta via, entre Santa Coloma de Farners i Anglès. Com a conseqüència de l’accident, va morir un noi de 33 anys veí de Lloret de Mar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa