Dos morts per arma de foc la matinada d’aquest dissabte a Tarragona

Els Mossos han rebut un avís que s’havien sentit trets al voltant d’un domicili de Tarragona

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort de dos homes aquesta matinada a Tarragona. Pels volts de les dues de la matinada, la policia ha rebut l’avís que s’havien sentit trets al voltant d’un domicili cèntric de la ciutat. A l’arribar al lloc dels fets, hi ha trobat un home mort per arma de foc en un pis i han iniciat un dispositiu de recerca per localitzar l’autor del crim.

Durant aquesta recerca, en un carrer proper, han localitzat un home que coincidiria amb la descripció que tenien del presumpte autor, i que “ha resultat mort per arma de foc”, segons han informat els Mossos, que mantenen obertes tres hipòtesis: un suïcidi, que hagi rebut un tret de la policia o bé que l’hagi disparat una tercera persona. La policia també investiga si aquest segon home és l’autor de la primera mort i quina és la causa del crim. Per determinar la causa de la mort del segon home, els Mossos estan a l’espera dels informes forenses i de balística.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Camp de Tarragona ha obert una investigació, que està sota secret de sumari.

Nou comentari