Els Mossos enxampen un autocar que feia de camió

Denunciat a La Jonquera el conductor d'un autobús que circulava amb excés de pes i transportava mercaderies en lloc de viatgers
Una imatge de la bodega de l'autocar
Una imatge de la bodega de l'autocar | Mossos

Els Mossos de trànist de Girona van denunciar el passat cinc de febrer  un conductor, de nacionalitat marroquina, per haver convertit un autocar en un camió de mercaderies, a més d’altres infraccions greus. Segons ha explicat la policia, el xofer va ser enxampat al quilòmetre 6,5 de l’AP-7, a la Jonquera. 

 

Els agents van aturar un autobús, que feia la línia regular entre Bèlgica i Marroc. La sorpresa pels agents va arribar quan van comprovar que només hi viatjava un sol viatger, i en canvi, anava carregat fins al capdamunt de mercaderies.  Segons l’atestat els paquets ocupaven la totalitat de les bodegues del vehicle, del remolc i part de les fileres dels seients posteriors.


 

Els mossos van comprovar que l’autorització de transport era només per a transportar viatgers. A més, també van comprovar que el pes del remolc excedia en 1700 kg el màxim permès. Durant la revisió de l’aparell tacògraf van detectar infraccions que dificultaven l’observació d’activitats del conductor i la mancança de diversos discs. El vehicle es va immobilitzar al lloc fins al moment en què desapareguessin les causes de l’excés de pes i el conductor denunciat.

 

 
Comentaris
Llibertat per als presoners polítics
És a dir un "servei" que travessa Bèlgica, França... i es descobert a Catalunya. Sincerament amb la independència hi sortirem guanyant, imagineu els serveis que ja tenim, i que el nostre estat pugui decidir en què invertir els nostres impostos, sense que ningú de l'exterior critiqui o insulti (sense coneixer-los ni utilizar-los) el nostre sector públic, com ara l'escola o els mitjans públics de comunicació. I a sobre solament els pagariem una vegada, no com ara que paguem doble, tv, policia...
De Bèlgica al Marroc i no hi va el MH President !!
Tanta poli nasioná i tanta benemèrita i l'aturen els mossos !! Els nazionals és passen el dia al bar (com han fet sempre) o tocant-se les boles ?
Ramon-Eixample
fin que: "desapareguessin les causes i el conductor denunciat" (?) màgia ? sis plau, es que ningú revisa ?.

envia el comentari