Un detingut s’escapa dels Mossos en una visita a l’hospital

Un jove es va escapar dels Mossos d’Esquadra aquest dimecres cap a les sis la tarda quan els agents el portaven a l’hospital de Figueres perquè el visitessin. Quan baixava del vehicle va empènyer els agents -tot i anar emmanillat- i va acabar fugint. Un dels mossos va va caure a terra i es va trencar la clavícula. Finalment el jove, que és algerià i té 20 anys, ha estat localitzat aquest dijous al matí a només 100 metres de l’hospital, però això ha passat després d’una nit en la qual es va activar un dispositiu amb diversos helicòpters per tal de trobar-lo. El noi no tenia antecedents.

De moment, la policia catalana no ha aconseguit trobar el detingut. Ara bé, segons informa l’Agència Catalana de Notícies (ACN), se sap que aquesta persona no és perillosa. Les xarxes socials s’han omplert de publicacions plenes d’especulacions sobre els helicòpters que sobrevolen la zona. El cas és que no és la primera vegada que passa alguna cosa així. El mes de juny passat, un pres de Puig de les Basses va intentar fugir dels Mossos d’Esquadra quan uns agents el duien a l’hospital per tal que li fessin una visita mèdica. En aquest altre cas, però la patrulla de la qual va fugir el va aconseguir atrapar poc després, encara que en un primer moment aconseguís fugir.

Els Mossos d’Esquadra cerquen aquesta persona en un moment en què també busquen un o més homes que haurien comès la brutal violació d’una menor de 16 anys a Igualada. Un camioner es va trobar la noia despullada en un descampat, i amb ferides que li van fer pensar que estava morta. No obstant, els serveis d’emergència van confirmar que estava viva i ràpidament la van portar a l’hospital. No obstant, la menor no recorda res del que va passar. La investigació calcula que pels tipus de ferides que té la noia, la violació es va cometre per més d’un home.

Comentaris

    ton c. Novembre 04, 2021 | 15:46
    i a aquersts mosos, els condecoraràn els sancionaràn o aquí no ha pasat res....
    Mosso Vidal-Esquadre Novembre 04, 2021 | 16:01
    Quina vergonya de Mossos. Només serveixen per sortir a les noveles de TV3. Posem a la CUP com a directors del Mossos, anirem molt bé.

Nou comentari