El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dos morts en un xoc frontal a la C-58, a Badia del Vallès
  • CA

El Servei Català de Trànsit informa que aquesta matinada hi ha hagut un sinistre mortal a la C-58, al punt quilomètric 9,4, al terme Badia del Vallès (Vallès Occidental). Segons informa la policia, l’avís s’a rebut passades les sis de la matinada.

 

Segons les primeres indagacions, haurien xocat frontalment dues furgonetes. Tot apunta que una de les furgonetes circulava en sentit contrari. De moment, es desconeixen les causes per les que ho feia i s’estan investigant. Com a conseqüència de l’accident, han mort el conductor i el passatger davanter d’una de les furgonetes. Es tracta de J.L.S.S, de 44 anys i veí de Mollet del Vallès, i de R.J.S.A., de 37 anys i nacionalitat peruana. En l’accident també ha resultat ferida greu una tercera persona, que ha estat traslladada a l’Hospital Taulí.

 

Arran de la incidència, s’han activat set patrulles dels Mossos d’Esquadra, set dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). És la 55 víctima mortal a la xarxa viària catalana aquest 2020.

 

Pel que fa a l’afectació viària, la via ha estat tallada totalment en sentit nord fins a les 06.38h quan s’ha pogut obrir un carril. A la cua de la retenció s’ha produït un segon accident que també ha provocat restriccions de circulació de manera que el trànsit no s’ha restablert del tot fins a les 10.12 hores.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa