El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dues noies moren en caure per una riera el cotxe on viatjaven
  • CA

Dues joves de 19 i 21 anys i veïns de Tordera han mort aquest diumenge al matí en caure amb el cotxe a una riera de Sils (Selva). L’accident s’ha produït durant la matinada, però no ha estat fins a quarts de nou del matí que dos caçadors han alertat al trobar-se el cotxe bolcat. Segons les primeres informacions, el cotxe anava per un camí de la zona, ha sortit de la via en un pas inundable i ha quedat de cap per avall dins la riera de Vallcanera. La zona de l’accident és una pista forestal en bon estat i la riera no baixa plena. El sinistre s’ha produït a tocar del polígon industrial de Can Cuca, just al costat d’un petit pont per on passa la via del tren.

Els cossos han estat rescatats per efectius dels Bombers que han fet ús de material d’aigua per poder treure els joves que havien quedat atrapats a dins. Tres dotacions dels Mossos d’Esquadra i diverses patrulles de la Policia Local de Sils també es troben a la zona de l’accident. Una grua ha acabat retirant cap a quarts d’onze el turisme amb el que s’han accidentat els dos nois.

D’altra banda, aquest cap de setmana s’ha produït un altre succés que ha acabat amb una persona morta. Es tracta d’una de les dues persones que van resultar intoxicades aquest dissabte a la tarda en un habitatge de Naut Aran, que va morir poc després de ser traslladada a l’Espitau dera Val d’Aran de Vielha, després que les maniobres de reanimació cardiopulmonar que li van practicar tècnics del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) no poguessin fer res per salvar-li la vida. La víctima és un home de 63 anys, segons han confirmat els Mossos d’Esquadra. D’altra banda, la dona que també es va trobar inconscient a l’habitatge de la localitat de Bagergue va ser traslladada a l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí. Els Mossos han obert una investigació per esclarir els fets i la hipòtesi que guanya força és que es tractaria d’una mala combustió.

Així mateix, un pis de Sitges (Garraf) ha cremat aquest dissabte després de produir-se la deflagració d’una estufa de butà, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L’avís del succés s’ha rebut a les 11.08 hores en un habitatge situat a l’avinguda Camí dels Capellans. Sis dotacions dels Bombers s’han desplaçat al lloc i han extingit les flames. Els veïns ja han pogut retornar als domicilis i el SEM ha assistit tres policies locals, afectats pel fum i que han estat donats d’alta in situ. En paral·lel, un altre incendi en una casa de Piera (Anoia) ha deixat un jove de 16 anys ferit lleu per inhalació de fum i evacuat pel SEM a l’Hospital d’Igualada. El foc ha cremat totalment un menjador en un habitatge unifamiliar del carrer Assutzena.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: jaume a desembre 06, 2021 | 07:58
    jaume desembre 06, 2021 | 07:58
    Si us plau, mireu-vos-hi una mica. Acabes que no entens res. Són nois o noies?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa