Mort tràgica en caure daltabaix mentre netejava els vidres

La víctima feia tasques domèstiques a casa seva, a Madrid, i s'investiga si ha relliscat per la neu que hi ha en cornises i balcons

Una dona de 73 anys ha mort aquest matí en caure des d’un tercer pis quan netejava els vidres a casa seva, al barri madrileny d’Aluche, segons fonts de la policia espanyola. Tot i que la caiguda ha sigut accidental, els agents analitzen si la víctima ha relliscat a causa de la neu i el gel que ha colgat Madrid arran del temporal Filomena i ha tapat cornises i balcons, de la mateixa manera que ha cobert carrers i ha provocat moltes caigudes, de manera que s’han triplicat les visites als traumatòlegs.

El succés mortal ha passat minuts abans de les 11 hores d’aquest dimarts, al número 130 del carrer Camarena. En circumstàncies que ara està investigant la policia, la dona netejava una finestra que dona a l’exterior i s’ha precipitat des del seu pis, a la tercera planta. Es calcula que ha caigut des d’una altura de sis metres. Fins al lloc dels fets s’han desplaçat una ambulància del Samur-Protecció Civil, que només han pogut certificar la mort de la víctima per politraumatismes.

Nou comentari