El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un mort en precipitar-se d’un vuitè pis en flames a Badalona
  • CA

Una persona ha mort aquest dimarts després de precipitar-se des del balcó d’un vuitè pis en un incendi en un bloc del barri de Sant Roc de la ciutat de Badalona. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, les flames d’aquest incendi han afectat el vuitè pis de l’edifici, que s’ubica al número 152 de l’avinguda del Maresme.

Tot i que el foc s’ha extingit després de dos quarts de nou del matí, el pis ha quedat totalment cremat. Afortunadament, dins de l’habitatge no hi havia ningú més. Els veïns del costat i del setè pis estaven confinats a casa seva. En total, i degut a aquest incident, el Sistema d’Emergències Mèdiques ha arribat a atendre fins a sis persones. Els Bombers de la Generalitat hi han treballat amb set dotacions, i també hi han participat els Bombers de la ciutat de Barcelona.

Segons informa l’Agència Catalana de Notícies, en el dispositiu de Bombers de la Generalitat hi han treballat tres autobombes, una autoescala i tres unitats de personal i càrrega. Els Bombers de Barcelona, per altra banda, han actuat amb dos tancs, una autoescala i una unitat de personal i càrrega. Pel que fa a la contribució del Sistema d’Emergències Mèdiques, s’han activat sis unitats i una de psicològica, mentre que els Mossos d’Esquadra hi eren amb quatre dotacions. També hi ha col·laborat la Guàrdia Urbana de Badalona.

Aquest succés arriba enmig d’un enrenou polític a Badalona, després que s’anunciés una moció de censura contra l’alcalde, Xavier Garcia Albiol, i un acord per a un govern pluripartidista, amb suport extern de Guanyem. Així doncs, Albiol haurà de deixar el càrrec ts difosos a nivell internacional sobre societats opaques per evadir impostos. L’oposició va decidit unir-se i teixir unes aliances per tal de fer fora l’alcalde d’aquesta ciutat tan important de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa