El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Troben mort un noi de 17 anys en una carretera de Reus
  • CA

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un noi de només 17 anys que hauria perdut la vida la matinada d’aquest diumenge. Segons va avançar ‘El Caso’ i ha pogut confirmar El Món, el menor va aparèixer mort al punt quilomètric 2,4 de la carretera T-310, en el tram que va de Riudoms a Reus, al Baix Camp. La hipòtesi principal és que un vehicle va envestir el noi i després s’hauria fugat. Un cotxe que passava uns moments més tard, hauria donat l’avís a la policia, que es va desplaçar fins el lloc de l’accident per confirmar que el jove havia mort.

Segons apunta El Caso, el jove no anava documentat i presentava contusions al cap. No obstant, els Mossos haurien aconseguit identificar el jove, i la família ja estaria informada d’aquest tràgic incident. La víctima és nascuda a l’Estat espanyol. Aquest diari informa que la policia ha descartat, de moment, que el conductor que va donar l’avís sigui l’autor de la mort del menor, perquè el seu cotxe no tenia indicis d’haver patit cap xoc. No obstant, els Mossos segueixen mirant d’esbrinar què va passar exactament.

Els Mossos investiguen també el recorregut que, segons l’entorn de la víctima, hauria fet: tot indica que va sortir de Riudecanyes, on hi té família, i podria ser que hagués caminat fins al punt on va ser atropellat, a la sortida de Riudoms –on també té família– en direcció a Reus. Com que el cos del jove no presenta cap indici de criminalitat, guanya força la idea que hauria estat atropellat per un vehicle que després hauria fugit del lloc on es va produir l’accident.

Aquest cap de setmana va morir una dona a la C-55 a Monistrol de Montserrat, per culpa també de l’atropellament d’un cotxe. Amb aquestes víctimes, ja són 94 les persones que han mort aquest any a les carreteres catalanes, segons les dades del Servei Català de Trànsit. D’aquestes, 14 han mort en el darrer mes d’agost.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa