El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor una dona en un accident amb un camió a l’AP-7 a l’Agullana
  • CA

Una dona de 72 anys i de nacionalitat francesa ha mort aquest dilluns al matí en un accident de trànsit a l’AP-7 a l’altura de l’Agullana (Alt Empordà), segons informa el Servei Català de Trànsit. Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït una col·lisió per envestida entre un turisme i un camió al punt quilomètric 8,5 de l’AP-7 en sentit nord i, a conseqüència del xoc, la passatgera davantera del cotxe ha mort. El conductor del turisme ha resultat ferit menys greus i ha estat traslladat a l’Hospital Josep Trueta de Girona. Amb aquesta víctima mortal, són 85 les persones que han perdut la vida en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 07.01 h i s’han activat quatre patrulles policials, sis dotacions dels Bombers i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). En un primer moment, la via s’ha tallat totalment en sentit nord i ara hi ha un carril obert i uns dos quilòmetres de retencions, informa el Servei Català de Trànsit.

El Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) es troba a disposició dels familiars i afectats per accidents de trànsit durant tot l’any per oferir orientació sobre els tràmits després del sinistre i rebre informació dels recursos existents, sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i sobre el suport psicològic davant d’un accident. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa