Mor un treballador en caure-li una tona de paper al damunt

Els seus companys de feina l'han alliberat amb l'ajuda d'un carretó elevador però no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida
Ambulà ncies del SEM
Ambulàncies del SEM | ACN

Un treballador d'una empresa de reciclatge de Llagostera (Gironès) ha mort aquest dimarts a la tarda després que li hagi caigut una tona de paper al damunt. La víctima, que tenia 48 anys i és veí del municipi, es trobava entre unes columnes de bales de paper, quan una d'elles s'ha desestabilitzat i li ha caigut a sobre. Els seus companys de feina l'han alliberat amb l'ajuda d'un carretó elevador, però la víctima ja havia perdut la consciència i no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida.

 

Els Mossos d'Esquadra, la Policia Local, el SEM i els Bombers de la Generalitat s'han traslladat fins a l'empresa després de rebre l'avís de l'accident laboral. La policia ha posat els fets en coneixement del jutjat de guàrdia de Girona i també del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.


L'accident laboral mortal ha tingut lloc poc després de tres quarts de quatre de la tarda. La víctima treballava a l'empresa Recuperacions Marcel Navarro i Fills SL. L'empresa, situada al Veïnat de la Bruguera de Llagostera, es dedica a la gestió i al reciclatge de residus.
    Comentaris

    envia el comentari