El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor una nena atropellada accidentalment per la seva mare
  • CA

Una nena molt petita, de només cinc anys, ha mort atropellada accidentalment per la seva mare aquest diumenge en un tràgic accident. Cap a les set de la tarda d’aquest diumenge, al carrer Riera Pelegret, al barri de Montilivi de Girona, la mare intentava aparcar el cotxe al seu garatge particular quan va succeir l’accident. Per causes que encara s’investiguen, però segons la policia local accidentalment, va envestir la seva filla causant-li finalment la mort pel fort impacte.

La policia municipal de Girona es va desplaçar al lloc dels fets quan va rebre l’avís. El cos policial de Girona ja ha tramès les diligències al jutjat competent, segons informa l’Agència Catalana de Notícies. Quan es va informar dels greus fets que van acabar en la mort de la nena es va desplaçar ràpidament al lloc una patrulla dels Mossos d’Esquadra. També ho van fer els Bombers i el Servei d’Emergències Mèdiques, que no va poder fer res per salvar-li la vida a la nena tot i practicar-li durant uns minuts maniobres RCP que no van funcionar. La nena, de només cinc anys, va morir per l’impacte de l’automòbil en el moment en què la seva mare la va envestir sense voler mentre aparcava al garatge de casa. La mare està rebent atenció psicològica des del moment en què es va confirmar la tràgica mort de la nena per causes que encara s’estan investigant.

El cas el porta en aquests moments la policia municipal de Girona, que investiga què va passar exactament en aquest garatge del barri de Montilivi. El cos policial ja ha obert diligències després de personar-se al lloc dels fets i donar assistència també als familiars de la nena. El jutjat gironí competent per investigar aquest accident ha rebut el cas per un “atropellament accidental” que ha acabat en tragèdia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa