El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor un jove de 26 anys en caure a una fosa sèptica mentre treballava
  • CA

Un home de 26 anys ha mort aquest divendres després de caure en una fosa sèptica d’una explotació ramadera bovina de Campllong. Segons les primeres informacions, a les deu del matí dos treballadors estaven fent tasques habituals amb una màquina a dins de la granja, a la nau on hi ha els animals, i el terra de formigó ha cedit. Un dels treballadors ha caigut a la fosa sèptica i no n’ha pogut sortir. La víctima era i veí de Salitja. Després que l’home caiés, han avisat als cossos d’emergències i fins al lloc dels fets s’hi han traslladat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, Bombers i el servei d’emergències mèdiques. Els Mossos han informat dels fets al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona i al Departament d’Empresa i Treball, tal com marquen els protocols en casos d’accidents laborals mortals.

Es tracta del segon accident laboral en una setmana. Un incident a una fàbrica de preparació de formigó a Constantí, el Tarragonès, va provocar la mort, aquest dimarts a la tarda, d’un dels treballadors. La víctima té 74 anys i és veí de Vinyols i els Arcs, i no se l’ha trobat fins a aquest dimecres al matí, moltes hores i tota una nit després de l’accident. En un comunicat aquest dimecres, els Mossos d’Esquadra han anunciat que l’home hauria resultat ferit de mort en bolcar el camió que estava conduint ahir a la tarda.

Segons el relat de les autoritats catalanes, pels volts de les set del matí d’aquest dimecres, un treballador de l’empresa ha enviat un avís als Mossos d’Esquadra en trobar-se el cos sense vida d’un dels seus companys i un camió tipus banyera malmès, al mateix recinte de la companyia, ubicada al camí de les Gavarres de Constantí. Segons les primeres informacions, els fets haurien passat la tarda abans mentre el treballador estava descarregant sorra amb el seu camió. Per raons que encara es desconeixen però s’estan investigant, el camió hauria bolcat i li hauria provocat la mort, tot i que no se sap si de manera instantània o no.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa