El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor una dona de 83 anys en un incendi a Malgrat de Mar
  • CA

Una dona de 83 anys ha mort aquesta nit en un incendi a casa seva a Malgrat de Mar, a la comarca del Maresme. Segons han explicat els Bombers de la Generalitat, van rebre un avís cap a les 21.00 i quan van arribar al carrer Manuel de Falla es van trobar un incendi amb una gran càrrega de combustible en un edifici de vuit pisos. Els serveis d’emergència van desallotjar tots els veïns, que han passat la nit en un hotel.

Aquest matí els Bombers han fet una revisió de l’edifici i han determinat que el foc no ha causat danys estructurals, però de moment part dels veïns no podran tornar a casa seva per precaució. Els Mossos d’Esquadra han informat que estan investigant les causes de l’incendi, malgrat que tot apunta a un accident. La virulència del foc va fer que els Bombers enviessin 15 dotacions per intentar apagar-lo. L’incendi estava totalment desenvolupat a la quarta planta.

L’edifici de Malgrat de Mar on s’ha declarat un incendi on ha mort una dona / Bombers

Perill per sobrecàrrega

El foc es va iniciar en el pis de la víctima i es va propagar amb força cap a l’escala i el pati de llums, des d’on va arribar a un dels pisos de la sisena planta. Els Bombers es van trobar que al pis incendiat hi havia una gran càrrega de combustible, la qual cosa va dificultar la seva extinció. Cap a les 22.15 el foc del quart pis estava controlat i una hora després els Bombers van donar per apagades la resta de zones afectades.

Efectius del Grup Operatiu de Suport (GROS) dels Bombers es van desplaçar fins a l’immoble per ajudar a retirar part del contingut del pis per alleugerir pes, ja que la sobrecàrrega feia perillar l’estructura de l’edifici. També s’ha assegurat el forjat i s’ha remullat l’interior del pis. Les tasques d’extinció han acabat cap a les 4.00 de la matinada i un equip de guàrdia s’ha quedat al lloc dels fets. A primera hora del matí, l’arquitecte municipal s’ha desplaçat fins a l’edifici afectat per fer-ne la revisió i no s’han trobat afectacions estructurals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa