Cap de setmana tràgic a les carreteres

S'han produït dos accidents mortals

Un jove motorista de 25 anys ha mort aquest dissabte al matí en un xoc amb dos cotxes implicats a l’AP-7 a la Roca del Vallès (Vallès Oriental), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). La víctima és veí d’Arbúcies, informa l’agència de notícies ACN. L’avís del sinistre s’ha rebut a les 06.23 hores al punt quilomètric 126,5 de l’AP-7, en sentit sud i a tocar de l’enllaç amb la C-60 cap al túnel de Parpers. Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït un accident entre dos turismes i una motocicleta. Com a conseqüència de la topada, ha mort el conductor del vehicle de dues rodes. .

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a la incidència viària, inicialment l’AP-7 s’ha tallat totalment en sentit sud, cap a les 08.00 hores s’ha obert un carril i a les 08.45 hores s’ha restablert totalment el trànsit.

Aquest no ha estat l’únic mort del cap de setmana. El conductor d’un turisme ha mort també en un accident a l’A-2 a Alpicat, al Segrià. El sinistre s’ha produït al punt quilomètric 461 i els Mossos han rebut l’avís a les 16.11h. Per causes que encara s’estan investigant, un turisme ha sortir de la via. Com a conseqüència de l’accident, el conductor ha resultat ferit crític i ha sigut traslladat a l’Hospital Arnau de Vilanova, on ha mort. Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquestes dues víctimes, ja són 100 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, 36 de les quals motoristes

D’altra banda, un altre motorista ha quedat ferit crític aquest dissabte a la tarda després d’accidentar-se a la C-15 a Vallbona d’Anoia, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L’avís del sinistre s’ha rebut a les 14.48 hores al quilòmetre 36 de la C-15, entre els túnels de Cabrera i Vallbona. Dues patrulles de Mossos d’Esquadra, 2 dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància i l’helicòpter del SEM han treballat en l’accident. L’afectat ha estat evacuat a l’hospital de Bellvitge. Dues hores abans, un ciclista també ha resultat ferit de molta gravetat en un xoc amb un camió a Cardona (Bages). L’avís del sinistre s’ha rebut a les 12.50 hores al quilòmetre 1 de la B-420. El ciclista ha estat evacuat crític al Parc Taulí de Sabadell.

Nou comentari