El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mantenen en llibertat el guàrdia civil de la Manada que va intentar renovar-se el passaport
  • CA

 

La Secció Segona de l’Audiència de Navarra ha rebutjat en una interlocutòria feta pública aquest dimarts el reingrés a presó sol·licitat per la Fiscalia i les acusasions del guàrdia civil de la Manada, Antonio Manuel Guerrero, que és qui va intentar renovar el passaport tot i tenir-ho expressament prohibit per decisió d’aquest mateix tribunal.

 

La resolució compta amb el vot particular discrepant del president de la Secció Segona de l’Audiència, qui demana el seu empresonament perquè creu que el condemnat va incomplir la mesura cautelar imposada a la interlocutòria dictada el passat 21 de juny.

 

 

La Fiscalia, l’acusació particular -exercida per la jove que va denunciar l’abús sexual-, i les dues accions populars -Ajuntament de Pamplona i Govern de Navarra-, van considerar en una vista celebrada el 5 de juliol que l’intent de renovació del passaport constituïa un intent d’incompliment d’una de les mesures cautelars fixades per la Secció Segona en la seva resoslució del 21 de juny i, per tant, el condemnat hauria d’ingressar a presó per risc de fuga. La defensa, per la seva part, es va oposar i va reclamar el manteniment de la situació de llibertat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa