El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Llibertat per a dos dels detinguts per l’agressió d’una patrulla de Mossos
  • CA

La titular del jutjat d’instrucció 2 de Sant Feliu de Llobregat ha acordat llibertat provisional per a dos dels quatre detinguts per increpar i agredir agents dels Mossos d’Esquadra a Pallejà (Baix Llobregat). El jutjat, en funcions de guàrdia, ha rebut aquest dilluns al matí les dues persones, per qui ha acordat, tot i la llibertat, l’obligació de comparèixer setmanalment davant del jutjat. La causa està oberta pels delictes d’atemptat a agents de l’autoritat, resistència, lesions, danys i desordres públics, donat que van llançar objectes contra les patrulles de la policia catalana desplaçades fins el lloc amb l’objectiu de fer de reforç a la policia local.

Els fets van passar cap a les 21.00 hores de dissabte, quan una patrulla de la policia local va acudir a un servei al carrer Joan Maragall. Un avís va alertar-los que hi havia contenidors en flames. En arribar al lloc, els agents van comprovar que hi havia una cinquantena de joves reunits, alguns d’ells consumint alcohol. Els concentrats van increpar als agents, fet pel qual van demanar suport als Mossos. 

El cos va desplaçar-hi unitats de seguretat ciutadana i dels antiavalots. Els primers policies en arribar van rebre llançament d’objectes contundents. Per aquest motiu els antiavalots van dispersar els joves, i es van aixecar una desena d’actes administratives per incomplir les mesures de seguretat anticovid. Els altres dos detinguts són menors d’edat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Esquerres de corruptes i terroristes,Covid , fins quan? a gener 18, 2021 | 16:00
    Esquerres de corruptes i terroristes,Covid , fins quan? gener 18, 2021 | 16:00
    Com es que la festa terrorista,covid als Cachitos de Rambla Catalunya, amb 68 fills de p. Sense mascareta, no s'ha explicat aCat.Radio ni a TV3? COM ES POSSIBLE? FISCALIA ja ha engarjolat al propietari? Colau ja ha tancat definitavent aquest niu terrorista,covid? Tractament discriminatori, prpietari pritegit per les Esquerres, 1ue miserables

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa