El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La policia busca un home de 45 anys sospitós del tiroteig de Tarragona
  • CA

La policia busca un home de 45 anys i veí a Tarragona com a principal sospitós del tiroteig que ha deixat quatre ferits al centre de Tarragona aquest migdia. La fitxa policial, a la que ha tingut accés El Món, delata que el sospitós havia treballat a l’empresa de seguretat privada on s’ha registrat l’atac aquest matí. L’home és de constitució forta i va armat.

Segons fonts policials, a un quart de dotze del migdia, un home s’ha dirigit a la seu de la societat al carrer Apocada de Tarragona i ha disparat a discreció contra els treballadors. Un d’ells ha resultat ferit crític pel que es tem la seva vida, i els altres dos, un home i una dona, de gravetat. Tots han estat traslladats pel Servei d’Emergències Mèdiques a l’Hospital. Durant la persecució amb els Mossos d’Esquadra el balanç de víctimes ha augmentat, amb un agent de policia ha caigut ferit en un intercanvi de trets a Riudoms, un municipi prop de la conurbació urbana del Camp de Tarragona.

Els Mossos han posat en marxa l’operaciu Gàbia per poder tancar els accessos a la ciutat i controlar les vies de possibles fuites del sospitós. De moment, una desena d’unitats del SEM continuen al lloc dels fets amb un ampli dispositiu de Mossos amb el suport de la policia loca. La Unitat d’Investigació Criminal de la regió policial de Tarragona s’ha fet càrrec de la investigació del cas i els Grups d’Intervenció amb unitats de Seguretat Ciutadana intenten capturar el principal sospitós que s’ha fet l’escàpol.  Les primeres perquisicions indiquen que l’home que hauria perpetrat els trets hauria actuat per revenja com exassalariat de l’empresa i hauria disparat amb una arma curta diverses vegades. Els crits i els trets han alertat als veïns que han avisat immediatament la policia. De moment, els agents el tenen identificat i esmercen tots els esforços en posar-li les manilles.

El sospitós del tiroteig de Tarragona amb una de les fotografies que utilitza la policia per identificar-lo/QS
El sospitós del tiroteig de Tarragona amb una de les fotografies que utilitza la policia per identificar-lo/QS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa