La Guàrdia Civil intervé al Port de Barcelona 100.000? en objectes falsificats

El material el transportava en el seu vehicle particular un home que havia arribat a la capital catalana en un ferri procedent de Tànger

 

Agents de la Guàrdia Civil van intervenir el passat 10 de juliol al Port de Barcelona un total de 479 articles falsificats de conegudes marques comercials valorats en 100.000 euros i que transportava en el seu vehicle particular un ciutadà marroquí que havia arribat a la capital catalana en un ferri procedent de Tànger (Marroc). L’home va ser investigat com a presumpte autor d’un delicte contra la propietat industrial. La intervenció d’aquests productes es va produir durant el control que duia a terme la Guàrdia Civil en l’operativa de desembarcament d’un vaixell procedent de Tànger, quan un passatger que desembarcava amb el seu vehicle va ser preguntat si tenia alguna cosa a declarar, assegurant que no i que només transportava objectes relacionats amb casa seva.

Després de sotmetre el seu vehicle a una inspecció més detallada, els agents van descobrir que transportava 279 cinturons de la marca Gucci, 120 de la marca Louis Vuitton, 50 de la marca Hermes i 30 bosses de Philipp Plein, un gènere que podria vulnerar els drets de Propietat Industrial, material valorats en 100.000 euros.

 

Tot el material falsificat va ser intervingut per la Guàrdia Civil i el ciutadà marroquí que el transportava, un veí de Montemayor (Còrdova), va ser investigat com a presumpte autor d’un delicte contra la propietat industrial.

Nou comentari