El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La Guàrdia Civil intervé al Port de Barcelona 100.000? en objectes falsificats
  • CA

 

Agents de la Guàrdia Civil van intervenir el passat 10 de juliol al Port de Barcelona un total de 479 articles falsificats de conegudes marques comercials valorats en 100.000 euros i que transportava en el seu vehicle particular un ciutadà marroquí que havia arribat a la capital catalana en un ferri procedent de Tànger (Marroc). L’home va ser investigat com a presumpte autor d’un delicte contra la propietat industrial. La intervenció d’aquests productes es va produir durant el control que duia a terme la Guàrdia Civil en l’operativa de desembarcament d’un vaixell procedent de Tànger, quan un passatger que desembarcava amb el seu vehicle va ser preguntat si tenia alguna cosa a declarar, assegurant que no i que només transportava objectes relacionats amb casa seva.

Després de sotmetre el seu vehicle a una inspecció més detallada, els agents van descobrir que transportava 279 cinturons de la marca Gucci, 120 de la marca Louis Vuitton, 50 de la marca Hermes i 30 bosses de Philipp Plein, un gènere que podria vulnerar els drets de Propietat Industrial, material valorats en 100.000 euros.

 

Tot el material falsificat va ser intervingut per la Guàrdia Civil i el ciutadà marroquí que el transportava, un veí de Montemayor (Còrdova), va ser investigat com a presumpte autor d’un delicte contra la propietat industrial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa