La Fiscalia recorre l’arxivament del tall de l’AP-7 a Salt de Tsunami Democràtic

La decisió afecta 22 de les 48 persones investigades que van quedar excloses del procés

 La Fiscalia ha recorregut l’arxivament del tall de l’AP-7 a Salt de Tsunami Democràtic el novembre del 2019, després que el Jutjat d’instrucció 3 de Girona tanqués el cas per a 48 investigats el juliol. Segons informa l’organització Alerta Solidària, són 22 d’aquestes 48 persones les afectades per la decisió de la Fiscalia i s’afegeixen a les quatre que continuaven encausades per desordres públics després de l’arxivament.

L’Audiència Provincial haurà de resoldre el recurs en els propers mesos i decidir si finalment els jutja. Alerta Solidària considera aquest recurs una “nova decisió política” del que titlla com “l’òrgan punta de llança de la repressió de l’Estat”. La interlocutòria del jutjat de Girona va concloure, en l’arxivament del cas, que “no existeixen indicis sòlids que permetin pensar, amb un mínim de seriositat, que prosperarà una acusació” contra aquests encausats perquè no ha quedat acreditat que “cometessin llançament d’objectes contundents o cremessin contenidors”. La causa per desordres públics investigava inicialment 52 persones.

Comentaris

  Ricard 19/08/2021 1:32 pm
  La concòrdia dels castellans. I la guàrdia castellanista trucant a transportistes perquè presentin denúncies. Ens estimen molt perquè deurem ser compatriotes d'ells.
  Pepet 19/08/2021 3:09 pm
  La questio, tocar els collons als Catalans. Fastic total.
   Lopac 19/08/2021 3:14 pm
   Yo soy catalan y quien me toca los huevos son los fascistas como tu ...espero que paguen lo que jodieron y acaben en la carcel ......
    Pepet 19/08/2021 7:09 pm
    Con personajes como tu, no tengo ni un minuto que perder. Adiós muy buenas. Y te lo digo con el idioma del imperio para que te enteres.
  ton c. 19/08/2021 6:27 pm
  i perque no recorren el cas de la sra. Botella, que aaquest si que és escandalós i de presó,
  Què se n'ha de fer dels fiscals? 19/08/2021 6:51 pm
  I sobretot quan serà? Perquè amb els casos dels criminals de la guardiainsiví, la policía-naci, brimos i arros, que és ben clar que s'han d'ngressar -presó o psiquiàtric és l'unica disjuntiva- encara no s'ha fet cap pas. Quina colla de miserables!

Nou comentari