El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
A judici pel segrest d’una dona i amenaçar-la amb vendre els seus òrgans
  • CA

Sis anys i mig de presó, 900 euros de multa i més de 3.000 euros d’indemnització. Aquesta és la condemna que reclama el ministeri fiscal pel ciutadà rus, Viacheslaf Agafonof, en el judici a l’audiència de Barcelona que se celebrarà aquest dimarts. Segons, fiscalia, l’acusat juntament amb un altre sequaç que es troba en recerca i captura, va segrestar una dona el 19 de desembre de 2019.

 

L’acusat va lligar la dona pels tormells a un llit de la seva barraca al barri de Sant Andreu de Barcelona. La van tenir dos dies nuada mentre l’agredien i l’amenaçaven amb matar-la i vendre els seus òrgans. Enmig de la desesperació, i aprofitant un descuit dels malfactors, la dona va poder fugir fins trobar ajut i denunciar els fets.

 

L’home es troba en presó provisional des de la seva detenció, el 21 de desembre del 2019. La Fiscalia, a més de la presó, demana l’expulsió del ciutadà rus -que no té arrelament a Catalunya i sí antecedents penals- quan hagi complet 2/3 parts de la pena i amb la prohibició d’entrar a l’Esta espanyl fins 9 anys després.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa