Judici a uns pares per tancar i colpejar la seva filla per obligar-la a casar-se

Es va poder escapolir gràcies a un tallaungles

 

 

La Secció Tercera de l’Audiència de Barcelona jutjarà aquest dilluns uns pares i un germà per forçar la seva filla a contreure matrimoni amb un desconegut a l’Índia, a més de copejar-la i tancar-la sense donar-li menjar.

 

Els tres s’asseuen a la banqueta per un delicte de detenció il·legal, en concurs medial amb un delicte de coaccions, un delicte lleu de lesions i un delicte de maltractaments, uns fets que van ocórrer a Barcelona el 2017. La Fiscalia demana una pena de presó pels tres acusats de set anys pel concurs de delictes, i que indemnitzin la víctima amb 280 euros per les lesions.

 

Segons el fiscal, el 7 de maig del 2017 els acusats es van concertar perquè la víctima, filla i germana, contragués matrimoni amb una persona desconeguda per a ella, matrimoni acordat entre famílies, sense el seu consentiment i amb l’ocupació dels mitjans per “vèncer la voluntat de la jove”, ja que es negava a viatjar a l’Índia per casar-se.

 

La víctima va ser copejada per la seva mare a la cara i el seu germà li va causar ferides als braços quan va agafar-li amb molta força els canells i se li van clavar les polseres, segons el relat de la fiscal.El pare la va llançar sobre el llit, li va posar momentàniament un coixí a sobre de la cara, que no li permetia respirar i la va deixar tancada a l’habitació sense facilitar-li cap tipus d’aliment.

Va estar tancada fins que, l’endemà, la víctima va llançar un tallaungles a un cotxe policial que passava pel carrer, aconseguint que la dotació policial es personés a l’habitatge i la tragués d’allà per portar-la a l’hospital.

El 15 de maig del 2017 es va dictar judicialment la prohibició que els acusats s’apropin a més de 500 metres de la víctima durant el procediment, i ara la Fiscalia demana que es mantingui aquesta prohibició durant vuit anys.

Nou comentari