Juana Rivas, després de la condemna a cinc anys de presó: “Seguiré lluitant”

El Jutjat penal 1 de Granada l'ha condemnat Rivas com a autora de dos delictes de substracció de menors

 

Juana Rivas, la mare de Maracena (Granada) condemnada a cinc anys de presó per un delicte de substracció de menors i a sis sense la sense la pàtria potestat dels seus fills, ha assenyalat després de conèixer-se la sentència que “seguirà lluitant”. En declaracions a periodistes aquest divendres, Rivas ha agraït el suport recalcant que “seguiré lluitant”. “No ho oblideu, ho aconseguirem. És una passeta més per aconseguir-ho”, ha subratllat. En aquest sentit, la mare de Maracena ha confirmat que recorrerà la sentència.

 

Cal recordar que el Jutjat penal 1 de Granada ha condemnat Rivas a un total de cinc anys de presó com a autora de dos delictes de substracció de menors després que el passat estiu romangués un mes en parador ignorat amb els seus dos fills incomplint les resolucions judicials que l’obligaven a lliurar-los al pare, l’italià Francesco Arcuri, a qui acusa de maltractaments, extrem que ell sempre ha negat.

 

El magistrat també ha condemnat a aquesta mare a ser privada d’exercir la pàtria potestat sobre els nens, de dotze i quatre anys, durant un període de sis anys, en la línia del que havia sol·licitat la fiscal del cas, i a indemnitzar amb 30.000 euros Arcuri, que ha exercit l’acusació particular en la causa i també va sol·licitar cinc anys de presó per a ella.

Nou comentari