L’associació ‘sosdesaparecidos’ ha denunciat aquest dissabte la desaparició d’un jove a Martorell (Baix Llobregat) ja fa quatre dies, concretament el 7 de desembre del 2021. En una imatge compartida al seu perfil de Twitter, han inclòs una foto del noi, que es diu Ángel Daniel Espinola Delgado i té 24 anys. A més de ser moreno de pell, té el cabell negre, els ulls de color marró i mesura 1,70 metres d’alçada. En aquesta publicació, s’alerta que en el moment de la desaparició l’Ángel duria una maleta amb rodes i una motxilla de color negre. També s’insisteix que aquesta persona necessita algun tipus de medicació. Si algú té alguna informació sobre la seva desaparició, cal que truqui al 112, però també pot fer una trucada al 642 650 775, així com el 649 952 957, o enviar un correu electrònic a info@sosdesaparecidos.es.

L’avís de desaparició de l’Ángel arriba quan ja fa 25 dies que no hi ha cap pista sobre la situació de Salvador Juan, un home de 40 anys que va desaparèixer el passat 15 de novembre al barri barceloní del Besòs i el Maresme. Tal i com informava aquest divendres el TOTBarcelona, els Mossos d’Esquadra van recórrer a la col·laboració ciutadana i van demanar ajuda per trobar-lo. A hores d’ara, però, encara no hi ha cap informació rellevant sobre on podria trobar-se aquest home, que mesura 1,75 metres d’alçada i pesa 80 quilos, a més de tenir els cabells curts, llisos i castanys. Aquesta persona també necessita medicació.

A dia d’avui, la policia encara segueix investigant, perquè un cas com aquest mai no es dona per tancat fins que no apareix la persona. De fet, el 98,9% dels casos de desapareguts a Catalunya acaben resolts. Perquè aquestes persones al final les acaba trobant la policia o bé perquè elles mateixes acaben tornant a casa. Cal recordar, però, que algunes d’aquestes desaparicions acaben amb finals tràgics, com un suïcidi, un assassinat o una mort accidental.

Nou comentari