Un jove ataca amb gossos perillosos i un ganivet a dos agents a l’Hospitalet

El noi va ser interceptat amb un patinet que no era seu i va amenaçar de mort els agents

Els Mossos han detingut aquest dijous un jove a l’Hospitalet que va amenaçar de mort dos agents del Mossos amb gossos perillosos i un ganivet. Els agents el van enxampar amb un patinet elèctric que no era seu i li van requisar el per no poder demostrar la seva propietat i el van denunciar per desobediència, després va ortir de casa amb dos gossos perillosos i els va incitar a atacar els agents. Quan va ser reduït pels policies, va intentar clavar un ganivet a l’aixella d’un dels policies. Finalment el van denunciar per intent d’homicidi i atemptat a l’autoritat, a més de requisar-li els gossos.

Segons s’explica a la minuta policial i informa ACN, els fets van tenir lloc a primera hora del matí, cap a les 5.30 hores als voltants del mercat de Santa Eulàlia de l’Hospitalet. Dos motoristes dels Mossos van veure un jove circulant amb patinet elèctric per una zona de vianants que, quan els va veure, va canviar de direcció i va accelerar. La patrulla li va dir que s’aturés, però el jove es va dirigir a gran velocitat cap a ells i els va esquivar. Els motoristes el van perseguir i el van poder interceptar al carrer General Prim, on van acudir més patrulles.

Els agents el van identificar i van saber que tenia antecedents per tràfic de drogues, delictes violents i robatoris amb violència. Li van requisar el patinet i li van dir que si no podia acreditar la seva propietat seria denunciat per apropiació indeguda lleu.

El ganivet interceptat al jove que va amenaçar uns mossos d’Esquadra amb dos gossos perillosos / ACN

En aquell moment el jove de 23 anys es va posar violent, els va amenaçar de mort i va marxar cap a casa corrent. Al cap d’uns minuts va tornar a baixar amb dos gossos perillosos, un sense bocal i l’altre sense corretja. Incitava els gossos perquè ataquéssin als agents, que van desenfundar les armes i van avisar que si els atacaven, els abatirien. El jove llavors va marxar corrents cap a casa amb els animals i els agents el van seguir. Un veí va obrir la porta del carrer, i el jove va aprofitar per entrar. El van interceptar dos policies, que el van intentar treure del passadís del portal i separar-lo dels gossos. El van poder estirar a terra, però el jove va treure un ganivet i va intentar apunyalar un dels policies al costat esquerre, just a sota l’aixella. El caporal va poder esquivar l’atac donant-li un cop al braç i li va poder treure el ganivet.

Finalment el van denunciar per intent d’homicidi i atemptat a l’autoritat, a més de requisar-li els gossos, un dels quals ha anat amb un protectora de Granollers.

Comentaris

    Narcís 23/09/2021 6:27 pm
    El " jove " ? Si ja hi poses l' edat ..cal redundar ? PD : digues subjecte, individu, tipus àdhuc amb el que feia, mateix delinqüent ! Nota : pot saber el lector si era català o espanyol o estranger .. si passa a ca nostra cal saber-ho .. ja n' hi ha prou passin els catalans com aquest element ! Anotació al marge : bé, tant n' és .. si un hom que fou còmplice de la matança de Les Rambles ha estat lliurat . . què pot esperar ningú d' aquest estat i no pocs periodistes ( ?! ) !
    Vendetta 23/09/2021 9:26 pm
    Volem acollir

Nou comentari