El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un jove n’apunyala un altre en un tren de Rodalies de Madrid
  • CA

Un jove de 19 anys ha estat detingut aquest dissabte després d’haver apunyalat presumptament a un altre home de 32 anys amb un ganivet de cuina a l’interior d’un tren de Rodalies que circulava entre les estacions d’Atocha i Recoletos, segons han informat a Europa Press fonts de la Prefectura Superior de Policia de Madrid.

Els fets han tingut lloc cap a les 16 hores en un vagó d’un tren de la línia C-2 de Rodalies que circulava en direcció a Segòvia quan, per causes que estan sent investigades, el jove ha apunyalat amb un ganivet de cuina a l’home. Els passatgers que viatjaven en el comboi han alertat el conductor de l’agressió, que ha retrocedit fins a tornar a l’estació d’Atocha, tot i que el presumpte autor de l’agressió ha aconseguit fugir en un primer moment.

El ferit, un home de 32 anys de nacionalitat espanyola, ha patit una ferida per arma blanca a l’abdomen, amb evisceració. Després de ser estabilitzat i intubat per sanitaris de Samur-Protecció Civil en el propi vagó, ha estat traslladat, amb preavís, fins a l’Hospital Gregorio Marañón, on ha ingressat amb pronòstic greu, segons han indicat a Europa Press fonts d’Emergències Madrid.

Finalment, agents de Policia Nacional han localitzat a l’presumpte autor de l’apunyalament en un local del carrer Comercio, a les proximitats de l’estació de trens d’Atocha. Es tracta d’un jove de 19 anys també de nacionalitat espanyola. Els sanitaris de Samur-Protecció Civil també han prestat assistència mèdica a aquest jove en el lloc, ja que presentava talls a les mans, i ha estat evacuat a l’Hospital 12 d’Octubre, on ha ingressat amb pronòstic no greu, han indicat des Emergències Madrid .

Un psicòleg de Samur ha hagut d’atendre una passatgera de tren on s’han produït els fets en presentar un quadre important d’ansietat després d’haver presenciat els fets.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa