Investiguen una baralla que va acabar amb un ferit i trets contra un cotxe

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Figueres investiguen una baralla al barri del Culubret de Figueres que va acabar amb un home ferit i dispars contra un cotxe. Els fets van tenir lloc aquest dimecres, cap a quarts de dotze del matí, al carrer Avinyonet. La víctima, un home de 40 anys, va acabar amb un tall superficial al coll i un altre a l’esquena (possiblement, fets amb un ganivet llarg o una catana). Se’l va traslladar al CAP perquè el curessin i no ha presentat denúncia. La policia creu que la disputa s’hauria originat per un afer de drogues. A través de les càmeres, la Guàrdia Urbana va veure com un dels implicats va disparar un tret contra un cotxe que marxava i, després, ell mateix va recollir les beines del terra.

La trifulga al barri del Culubret de Figueres va tenir lloc aquest dimecres al matí. Poc després de dos quarts de dotze, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van rebre l’avís que hi havia una baralla al carrer Avinyonet. Durant la disputa, els implicats haurien exhibit armes de foc i ganivets.

Quan els agents van arribar a la zona, la baralla ja s’havia acabat. Però van trobar-se un dels implicats ferit. L’home, que viu al barri i té uns 40 anys, havia rebut un tall superficial al coll i un altre a l’esquena. Possiblement, fets amb un ganivet o una arma tipus catana.

La víctima va haver de ser atesa al CAP, tot i que les ferides no revestien gravetat. Posteriorment, però, va declinar presentar denúncia pels fets.

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana, de totes maneres, han obert una investigació per aclarir què va motivar l’enfrontament i qui hi va participar. La Guàrdia Urbana, a través del visionat d’unes càmeres de la zona, va poder veure com un dels implicats va disparar un tret contra un cotxe que marxava i, després, ell mateix recollia les beines.

La policia creu que el detonant de la disputa va ser un afer de drogues.

Nou comentari