El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Investiguen la mort d’un conductor aturat per la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet
  • CA

Mort sobtada i estranya d’un conductor aturat ahir per la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet de Llobregat. Els Mossos d’Esquadra investiguen el cas d’aquest conductor que va ser detectat i interceptat circulant amb cotxe en sentit contrari per un carrer del centre de l’Hospitalet. Va ser aquest diumenge pels volts de les vuit del vespre.

El conductor, segons fonts policials consultades per El Món, circulava de manera negligent per una via urbana. Agents de la Guàrdia Urbana van fer aturar el cotxe, que estava posant en perill vianants i la resta de vehicles que hi pogués haver a la zona. El conductor va sortir del cotxe i, durant l’operació de “contenció” iniciada pels agents, va perdre el coneixement i va caure desplomat. Es van activar els serveis d’emergències mèdiques immediatament, però quan hi va arribar l’ambulància els sanitaris no van poder fer res per ell: només van poder certificar que havia mort.

Segons les fonts policials consultades, la víctima es va desplomar sense que hi hagués cap “acció mecànica” dels agents sobre ell, i asseguren que els testimonis coincideixen en aquesta versió. Tanmateix, el cas està obert i els Mossos d’Esquadra, el cos policial competent per actuar quan hi ha una mort judicial, investiguen els fets per aclarir exactament què va passar, com va ser detalladament l’actuació policial i per què va morir el conductor.

Per determinar la causa de la mort caldrà també tenir l’informe de l’autòpsia de la víctima, que inclou anàlisis de laboratori per determinar la presència, o no, de substàncies tòxiques a la sang del conductor mort. També caldrà analitzar si patia alguna patologia que pogués desencadenar una mort sobtada i per què conduïa de la manera en què va ser aturat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa