Ingressen a presó set homes per assaltar un mas i lligar els propietaris

Formaven part d'un grup criminal que ha protagonitzat diferents robatoris violents

Els Mossos han detingut set homes per la seva presumpta implicació en un robatori violent a un mas de Rubió (Anoia). Els fets es remunten a l’1 de gener quan van tenir coneixement que un grup de diverses persones van accedir per la força al mas i van immobilitzar i agredir violentament els ocupants, un home i una dona, a qui van obligar a obrir la caixa forta. Els assaltants, després de sostreure els diners de la caixa i objectes de valor, van fugir del lloc ràpidament en diferents vehicles. L’home es va poder deslligar i, amb una arma llarga de la seva propietat, va disparar contra un dels vehicles dels assaltants, que només va poder continuar la marxa uns quilòmetres i va poder ser detingut pels Mossos. La resta d’assaltants va fugir.

La Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Central va iniciar una investigació per tal d’identificar i detenir la resta d’autors del robatori. Fruit de les indagacions policials, els mossos van poder identificar una part del grup de lladres. Tots ells formaven part d’un grup criminal que, dies després de l’assalt de Rubió, va protagonitzar diferents intents de robatoris violents, un d’ells a Sant Andreu de la Barca.

Davant d’aquests fets, el dia 15 de març es va establir un operatiu policial que va permetre detenir sis membres del grup i realitzar l’entrada i perquisició als domicilis que els detinguts tenien a Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat. Als domicilis, els agents van localitzar una arma curta simulada i municions, així com joies i altres objectes que vinculaven els arrestats amb el robatori al mas. Els set arrestats van ingressar a presó després de passar a disposició judicial.

Nou comentari