Un matrimoni de dues persones grans ha mort la matinada d’aquest dilluns a causa d’un incendi que ha tingut lloc en un pis de Vilassar de Mar (Maresme). Segons han informat els Bombers de la Generalitat a través d’un comunicat, el cos ha rebut un avís cap a les 6:45h d’aquest dilluns alertant que un pis s’estava incendiant al carrer Maria Vilar, 219 d’aquest municipi. Quan els Bombers han rebut l’avís, han activat de manera immediata 16 dotacions. Quan aquests efectius han arribat al lloc dels fets, han pogut comprovar que el foc ja estava totalment desenvolupat i afectava bàsicament el setè pis de l’edifici (de planta baixa més deu pisos), tot i que el foc s’havia propagat per alguns tendals de la façana.

Segons informen, les tasques d’extinció s’han iniciat ràpidament tant des de l’interior de l’habitatge com des de l’exterior. En accedir a l’interior del pis 7è 2a han localitzat els cossos sense vida d’un home i una dona d’edat avançada que vivien en aquest pis. Posteriorment, els Bombers han revisat la resta de pisos de l’edifici i han evacuat a una quarantena de persones. Quan les condicions de seguretat ho han permès, han confinat d’altres veïns. Segons apunten en aquest mateix comunicat, també s’han desplaçat fins al lloc dels fets sis dotacions dels Mossos d’Esquadra, així com sis unitats dels Sistema d’Emergències Mèdiques.

En aquest mateix comunicat, els Bombers expliquen que 10 dotacions del cos treballen aquest dilluns en un incendi que ha afectat diversos vehicles a l’interior d’un pàrquing d’Esplugues de Llobregat. Afortunadament, aquest foc no ha provocat cap dany personal. En aquest incident, les flames han cremat diversos vehicles que estaven estacionats a diverses de les plantes subterrànies de l’aparcament. El foc també ha afectat mobiliari divers de les terrasses interiors. En aquest incendi hi han treballat també sis unitats dels Mossos d’Esquadra, així com quatre unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Nou comentari