El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
A presó el presumpte autor d’un homicidi a l’Hospitalet de Llobregat
  • CA

El jutjat d’instrucció de guàrdia ha decretat aquest dissabte l’ingrés a presó per al presumpte autor d’un homicidi que hauria tingut lloc aquest darrer dijous a l’Hospitalet de Llobregat. Els Mossos d’Esquadra han informat que l’home es va entregar a la policia catalana cap a les vuit del vespre del mateix dia. Ho va fer a la comissaria d’aquest municipi després d’haver participat, presumptament, en una baralla al carrer. Els fets s’havien produït a la tarda, i la baralla havia acabat amb un home que va perdre el coneixement i va ser traslladat a l’Hospital de Bellvitge. Tot va passar cap a les 17:15, i la baralla va provocar que la víctima es trobés entre la vida i la mort. Malauradament, la víctima ha mort aquest mateix dissabte.

Segons apunten alguns mitjans, la baralla es va produir perquè la víctima hauria insultat una dona que passejava pel carrer. El detingut hauria sortit en defensa d’aquesta dona, i ho hauria fet de manera molt violenta. Això hauria provocat que aquestes dues persones barallessin a cops de puny, i els Mossos d’Esquadra van ser-ne alertats. A conseqüència de la baralla, la víctima va perdre el coneixement i ha acabat morint aquest dissabte a l’Hospital de Bellvitge.

Aquest homicidi se suma al que es va produir aquest divendres al vespre a Rubí. Uns homes van matar un jove botiguer d’origen pakistanès per defensar el seu establiment d’un robatori. Els mateixos presumptes homicides haurien intentat robar una ampolla d’alcohol, i el botiguer els hauria perseguit pel carrer per evitar-ho. Un cop els va enxampar, els lladres van clavar-li diverses punyalades al coll i al pit. La víctima va morir pocs minuts després a l’ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació d’aquest cas, que s’hauria produït cap a les onze de la nit del divendres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa