Un hospital de Logronyo va intercanviar per error dos bebès

Dues dones de 19 anys han estat vivint amb una família equivocada després que un hospital de Logronyo les intercanviés "per error" l'any 2002

Dues dones de 19 anys han estat vivint amb una família equivocada després que un hospital de Logronyo les intercanviés “per error” l’any 2002. El cas l’ha avançat el diari LaRioja.com, que assegura que una de les víctimes reclama 3 milions d’euros a la Conselleria de Salut de La Rioja, que reconeix l’error. Les dues víctimes van néixer amb cinc hores de diferència a l’hospital San Millán de Logronyo. Ambdues van néixer amb poc pes i van requerir incubadora, el que va precipitar els fets.

La vida d’aquesta dona va canviar radicalment d’una família benestant i estructurada a una en què el pare no es feia càrrec del nadó. De fet, això va permetre que la dona s’adonés de l’error, ja que la presumpta mare va portar-la a fer-se una prova d’ADN per denunciar el pare per no passar la pensió. Aquesta prova va mostrar que no hi havia cap coincidència genètica amb cap dels dos suposats progenitors, el que ha fet que el cas surti a la llum.

La Conselleria de Salut de La Rioja admet l'”error”, però assegura que com fa més de vint anys que va succeir “no es sap qui el va cometre”.

Nou comentari