Un home encasta el seu cotxe contra l'entrada de TV3

El personal de seguretat de la cadena l'ha retingut i fins que els Mossos han arribat per arrestar-lo. El mòbil no seria polític sinó que l'autor patiria un transtorn psicològic
L'home que ha encastat el seu vehicle contra la porta de TV3 just després de l'atac, amb la corona i el cartell demanant que els Il·luminats surtin a la televisió pública
L'home que ha encastat el seu vehicle contra la porta de TV3 just després de l'atac, amb la corona i el cartell demanant que els Il·luminats surtin a la televisió pública | Cedida

 
Un vehicle s'ha encastat aquest dimecres a la tarda, poc abans de les 15h, contra la porta dels estudis de Televisió de Catalunya a Sant Joan Despí (Baix Llobregat). Després del xoc, que ha causat desperfectes a una de les portes d'entrada, el personal de seguretat de la cadena pública catalana n'ha retingut el conductor, un home de poc més de 40 anys i ha avisat la Policia Local i els Mossos d'Esquadra que, en arribar als estudis, l'han arrestat. Segons ha pogut saber 'El Món', l'atac ha estat voluntari però no hi hauria un mòbil polític sinó que hauria estat motivat per alteracions psicològiques de l'home que, després d'haver estat detingut i haver donat positiu a la prova d'alcoholèmia, continua sota custòdia policial.
 
El vehicle que ha impactat contra la porta principal de Televisió de Catalunya
El vehicle que ha impactat contra la porta principal de Televisió de Catalunya | Cedida

 

Segons confirmen testimonis visuals, l'atacant duia una corona al cap i la raó de la seva acció era que els Illuminati, el suposat govern a l'ombra segons algunes teories de la conspiració, no tenien prou presència a la televisió pública. Segons sembla, el mateix home ja s'hauria apropat als estudis aquest dimarts i, després que els vigilants no el deixessin entrar, hauria muntat guàrdia amb un cartell on posava "Per què els Il·luminats no podem sortir a TV3?", que també duia durant l'acció d'avui.
 
El vehicle que ha impactat contra la porta principal de Televisió de Catalunya
Els desperfectes causats pel vehicle a la porta de Televisió de Catalunya | Cedida

 Comentaris
Jordi
Totes les agressions feixistes acaben qualificades de "bretolades", "és que anava begut", "és que no hi toca". Et manifestes pacíficament i et tanquen dos anys en presó provisional, o no et deixen sortir del teu poble. Quina broma és aquesta!?
Escèptic
Tothom tranquil, els jutges espanyols justificaran l'acció "debido al deteriori de la convivència en Catalunya por parte del independentisme" o qualsevol bajanada de l'estil.
Juan Pérez
Si no veo mal, la matrícula ya es sospechosa: PP
Laura Rosel
I de la putada que li heu fet res? Entenc molt i molt bé l'enfonsament moral que déu sufrir. És una gran putada.
Hamilton
Que no hi ha un mòbil polític ?? A qui voleu enganyar ? Aixó es consequència dels atacs de l'unionisme contra Tv3 encenent els ànims dels que ja estan predisposats a fer-ho.O es que no recordem la impunitat policial del extremisme unioniste a Catalunya ? Tv3 també ha dit al Telenoticies que no hi ha mòbil polític en aquest atac i segur que aixó surt de l'unionisme espanyoliste que hi ha a Tv3.
kiko
Diuen que no hi ha mobil politic pero el perfil psicologic de l´autor s´assembla molt a un votant del PP o Ciudadanos.
Sudamericano
VISCA TV3 ¡¡
Cartanya
TV3, fa poc temps que ja no es el que era, deu ser que el 155 encara es efectiu en les programacions. La nova presentadora de FAGS la Puig crec que es mes unionista que independentista, i resulta que es amiga del filòsof?Bernat Dedeu. AH si resulta que si que es filòsof a la Blanquerna; qui t ha vist i qui et veu, TV3.
Tanca la tele, et fa idiota
Atac de bandera, seguim amb el victimisme...
Cop
L’home tenia un transtorn? Terrorisme hispànic. Hi estem en alerta 4 terrorista?
Ramon
Visca la TV3 dels primers anys!
Ona
La matricula del cotxe es PP, es casualitat??
Bunyol
“Al ajo ámbar!” Sembla que alguns ja vénen de fàbrica preparats per al futur divers. Les ‘conspiracy theories’ són l’extrema dreta per a gent amb poca capacitat mental. Els fan creure una cosa que s’allunya tant de la realitat que no hi ha risc que tinguin un moment de lucidesa. A darrera hi ha el flautista d’ISIS o del C*I animant al terrorisme.
mike
Ciudagramos i tots els feixistes son terrorisme d'estat.
Un país de tarats mentals

envia el comentari