El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Detenen un home de 31 anys per un apunyalament mortal a Manresa
  • CA

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimarts al vespre un home de 31 anys i nacionalitat colombiana com a presumpte autor de l’apunyalament mortal d’un altre home de 55 anys a Manresa, segons ha informatla policia catalana. L’homicidi va tenir lloc el diumenge 26 de setembre després que un home morís a conseqüència de les lesions patides en el transcurs d’una baralla en una plaça del centre de la capital del Bages.

Els Mossos van detenir la mateixa nit de l’homicidi un home de 29 anys que, segons alguns testimonis, hi estava relacionat. Finalment, però, els agents van comprovar que no era l’autor material dels fets i van deixar sense efecte la detenció. Les indagacions policials han portat els investigadors a detenir l’home de 31 anys. La investigació segueix oberta.

Cap a quarts d’onze de la nit del dia 26 de setembre testimonis van advertir que hi havia una persona ferida, que semblava de gravetat, per arma blanca. En arribar la dotació policial, van poder constatar els fets, però no van veure la víctima, que ja havia estat traslladada d’urgències a l’hospital. Poques hores després, els serveis mèdics comunicaven als Mossos d’Esquadra que no havien pogut fer res per salvar-li la vida i la víctima havia mort al centre sanitari. Tal i com indiquen les perquisicions policials, l’homicidi s’hauria produït amb una arma blanca, sense més detall. De fet, les primeres investigacions apuntaven una discussió familiar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa